Rabu, 16 Jun 2010

Nice Blogger Award



Salam ceria..Alamak...kena tag la,apapun terima kasih kepada Zaza dan Aida kerana teringat gak nak bagi kita award, apa ke namanya..nice blog.Sebelum jawab soklan cepumas,nak habag dulu no,blog kita ni blog syok sendiri je tau.Syok apa?Bila dapat barang lama ni,hati seronok sangat,nak menzahirkan keseronokan tu,buatla tayangan perdana,walaupun oranglen dah ada penuh lemari..hehehe.Okey,mai layan soklan ni..

1. Apa yang bermain difikiran you all sekarang ?

Mana lagi nak pi cari barang antik ni?hehehe

2. Apakah nama samaran you all ?
Macam-macam nama kita ada
Ala-ala kampung - Kak Pah (nasib baik bukan Tok Pah)hehehe
Ala-ala urban gitew - Sherry (biru mata hitamku)

3. Berikan 3 orang yang you all sayang ?
1)Suami
2) Anak-anak
3)Sedara mara

4. Panggilan untuk si dia
Masa baik - abanggggg.
Masa naik angin- oii abah hang (masa ni keluaq habih pekat kedah)

5. Hadiah yang you all impikan dari seseorang yang istimewa
Bawa ronda satu Malaysia cari barang antik.(ni kes buang tabiat pulak,kena mengucap banyak2)

6. Blog mana yang you all suka visit ?
Mestilah blog antik,melihat koleksi oranglen memberikan ilham dan semangat lagi untuk menghabiskan duit ku,hehehe


Okey,siap...sapa pulak nak kena tag ni,tengok semua dah kena.Nak bagi kat Mas dengan Rizal lah.Maklum cik Mas dengan Rizal tu blogger baru,bila lagi nak pekena depa,khekhe..gurau je.Nak kenal lebih mendalam.jangan mareee.

1 ulasan:

  1. cantiknya award yang kak shas dapat ni...
    tahniah!

    BalasPadam